Vaš preferovaný dealer

MINI Clubman – červená a černá – pohled zpředu MINI Clubman – červená a černá – pohled zpředu

MINI CLUBMAN VÁM OTEVŘE VÍCE DVEŘÍ, NEŽ JE OBVYKLÉ.

Říká se, že nemůžete mít všechno. My na to ale neslyšíme.

Čekání je u konce. Dovolte nám představit nejpropracovanější, nejpřizpůsobivější, a také nejprostornější MINI, které jsme kdy vyrobili. Jakmile si sednete za volant, nové MINI Clubman vám otevře dveře k novým a vzrušujícím horizontům.

Pět sedadel a šest dveří umožní, abyste si na své cesty s MINI Clubman vzali spoustu věcí. Velký zavazadlový prostor lze zvětšit až na 1250 litrů, což je velikost, která doslova vybízí k tomu, abyste přehodnotili své cestovatelské plány. Pohon všech kol ALL4 vám zajistí dokonalou kontrolu nad vozem nejen na všech silnicích, ale také ve všech myslitelných situacích a v každé roční době.
MINI Clubman – červená a černá – pohled zezadu se světly s britskou vlajkou MINI Clubman – červená a černá – pohled zezadu se světly s britskou vlajkou

Asertivní vnější vzhled.

Nepřehlédnutelný vzhled nového MINI Clubman je ztělesněním stylu a charakteru jako nikdy před tím. Dále vycizelované linie a sebevědomé kontury jsou základem pro expresivitu vzhledu a přirozenou autoritu. Jeho jemné tvary doplňuje široký postoj, který celku dodává sportovní náboj.

Rozšířené boky vozu při pohledu zezadu směřují pohledy na typické křídlové dveře, které nabízejí neomezené možnosti využití. Nová LED zadní světla s doslova vetkanou britskou vlajkou v každém okamžiku vyjadřují sebevědomý a osobitý styl. Ještě nebyl vhodnější okamžik k vyzkoušení odzbrojující individuality než nyní, kdy přichází s novou maskou chladiče, oživenými barvami karoserie, novými koly, stejně jako s ještě přitažlivějšími variantami čalounění a povrchů interiéru.
MINI Clubman – červená a černá – pohled z boku
MINI Clubman – červená a černá – šest dveří při pohledu shora MINI Clubman – červená a černá – šest dveří při pohledu shora

Komfort je na prvním místě.

Když se mluví o prostoru, v případě nového MINI Clubman lze říci, že je více než obrovský a poskytuje působivý komfort a flexibilitu. Objemný interiér snadno pojme pět dospělých osob. Prostor pro náklad je navíc přizpůsobivý, takže dokáže vyjít vstříc konkrétnímu cíli vaší cesty.

Interiér MINI Clubman vytváří prostřednictvím prémiových materiálů, jimž dominuje například jemné kožené čalounění sedadel, kultivovaný prostor s neobyčejným komfortem. Specifickou atmosféru podtrhují i rozsáhlé možnosti v otázce barevného provedení. K dispozici je například klasické černé provedení Carbon Black nebo hnědé Malt Brown, ale také modré Indigo Blue a světlé Satellite Grey. Dojem propracovanosti a lásky k detailům dotvářejí například osvětlené ozdobné vnitřní kliky dveří a povrchy interiéru.
MINI Clubman – interiér – osvětlená ozdobná vnitřní klika dveří
MINI Clubman – interiér – středový panel s dotykovým displejem

Inteligentní konektivita.

Tlukoucím srdcem interiéru MINI Clubman je středový panel s výraznými barevnými dotykovými displeji s úhlopříčkami 6,5 nebo 8,8“ (volitelně). Toto intuitivní ovládací centrum otevírá nové možnosti do světa informací a zábavy, poskytované programem MINI Connected. Automatická integrace vašich zařízení umožní nejen vzdálenou obsluhu navigace, ale přináší také možnost využívat rozhraní Apple CarPlay, kontaktovat službu MINI Concierge Service anebo využít mnoha dalších možností v oblasti konektivity.

Ideální pro každou příležitost.

MINI Clubman spojuje praktičnost, prostornost, propracovanost a výkonnost, takže je schopné nabídnout svezení, které naplní všechny vaše potřeby. Prémiové materiály a inspirativní design zajistí, že si budete užívat stylu a komfortu všude, kam se vydáte. Jakmile nastoupíte, už nebudete chtít vystoupit.